Firma de curatenie „Molcleaning” SRL

Cu o experienta indelungata in domeniul curateniei, MolCleaning.md ofera servicii de curatenie profesionale in RM, atat pentru segmentul rezidential – case, vile, apartamente – cat si pentru cel comercial – birouri, hale, spatii comerciale sau showroom-uri.

Stim cat de important este ca mediul in care locuiesti sau iti desfasori activitatea sa fie impecabil. Cand totul straluceste esti mai optimist, mai productiv si mai fericit. De aceea suntem singura firma de curatenie care ofera:

Economie – preturi excelente pentru abonamentele MolCleanin.md

Pentru ca dorim sa construim relatii de durata, avem cele mai bune oferte de pret daca te abonezi la serviciile noastre. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de curatenie pentru a economisi timp si bani, beneficiind de toate avantajele unui mediu curat si sanatos!

Sanatate – echipamente de ultima generatie

Folosim echipamente profesionale cu filtrare HEPA, precum Kirby, Karcher sau Ghibli, cu ajutorul carora indepartam alergenii de orice fel. In plus, cu ajutorul solutiilor profesionale Grass, Draco, Karcher, Sanitec sau FILA nu doar curatam, ci si dezinfectam casa, omorand 99% dintre germeni.

Confort – lucram eficient si rapid

Pentru ca deranjul tau sa fie minim, executam rapid orice lucrare, fara a face rabat la calitate, adaptandu-ne necesitatilor casei tale. Curateniile generale sunt gata in circa 4-5 ore min in cazul unei garsoniere, iar in cazul unui apartament curatenia dureaza intre 6 si 8 ore, in functie de suprafata acestuia. Curatenia generala intr-o vila de peste 100 mp poate dura intre 7 si 9 ore.

Securitate – personal verificat (inclusiv cazier si analize medicale la zi)

Lasa-ti casa pe maini bune! Punem accent atat pe pregatirea profesionala a personalului nostru, cat si pe siguranta casei tale, selectand intotdeauna personal calificat si verificat, fara cazier. Oferim cele mai sigure servicii de curatenie din Chisinau !

Garantie – Indiferent de gradul de complexitate, tratam fiecare lucrare cu profesionalism si responsabilitate, pentru ca satisfactia clientilor nostri este principalul obiectiv. Iti oferim garantia calitatii si responsabilitatii, prin cea mai de incredere firma de curatenie din RM.

 

Curatenie generala, comanda, online, moldova, chisinau, servicii, molcleaning